Japońska ceremonia parzenia herbaty
Objaśnienie ceremonii wg szkoły Urasenke, przez Pana Masahiro Takadę.
Materiał "Czajownia"
DOMOWE DESERY | Cena |
---|---|
Aksamitny sernik z Miso na czekoladowym spodzie | 32 zł |
Deser dnia | 30 zł |
NAPOJE I SOKI (do wyboru) | Cena |
---|---|
Pepsi, Pepsi Max, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Woda gazowana / niegazowana | 200 ml / 9 zł |
Napoje Azjatyckie | 14 zł |
JAPOŃSKIE HERBATY ZIELONE / dzbanek dla dwojga | Cena |
---|---|
Genamaicha / sencha z prażonym ryżem | 18 zł |
Sakura / sencha z płatkami wiśni | 18 zł |
Hojicha / sencha wspomagająca trawienie | 18 zł |
Sencha / czysta zielona herbata bez dodatków | 18 zł |
HERBATY TRADYCYJNE Sir Williams (do wyboru) | Cena |
---|---|
Earl Grey z bergamotką Duke of Forest – owoce leśne Rasberry - malinowa | 12 zł |
Herbata zimowa z dodatkami | 18 zł |
KAWA | Cena |
---|---|
Capuccino | 14 zł |
Kawa czarna | 12 zł |
Kawa z mlekiem | 13 zł |
Espresso | 9 zł |
Nasz Szef Marek Popławski na życzenie przygotuje dla Państwa kolację degustacyjną w japońskim stylu. Jest to kolacja składająca się z wielu dań degustacyjnych
tradycyjnej kuchni japońskiej.
Rezerwacja min. 4 osoby. Czas oczekiwania do indywidualnego ustalenia (min. 15 dni).
Od 5 osób do rachunku doliczamy
automatycznie 10 % serwisu.
Objaśnienie ceremonii wg szkoły Urasenke, przez Pana Masahiro Takadę.
Materiał "Czajownia"