Dania tradycyjne | Cena |
---|---|
Gyu Nanban / wołowina wolnogotowana z makaronem i bulionem wołowym | 55 zł |
Kamo No Teryaki / kaczka pieczona z sosem Teryaki podawana na smażonej kapuście | 55 zł |
Sake No Teryaki / stek z łososia w sosie Teryaki podawany na warzywach | 57 zł |
Okonomiyaki / japoński placek z kapusty z boczkiem i szczypiorem + dodatkowo krewetki | 43 zł 12 zł |
Unogi Don / węgorz pieczony podawany na ryżu z sosem Unagi | 65 zł |
Dania dla dzieci | Cena |
---|---|
Pieczony Łosoś podawany z ryżem | 30 zł |
Kaareage / kurczak smażony, podawany z ryżem / 6 szt. | 35 zł |
Nasz Szef Marek Popławski na życzenie przygotuje dla Państwa kolację degustacyjną w japońskim stylu. Jest to kolacja składająca się z wielu dań degustacyjnych
tradycyjnej kuchni japońskiej.
Rezerwacja min. 4 osoby. Czas oczekiwania do indywidualnego ustalenia (min. 15 dni).
Od 5 osób do rachunku doliczamy
automatycznie 10 % serwisu.